Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

obrazek13.jpg

 

Narodila jsem se do musherské rodiny

 

Jmenuji se Tereza Zasadilová, je mi 13 let a pocházím od Hradce Králové.

Narodila jsem se do musherské rodiny, tak bylo jasné, že se mi mushing nevyhne a jsem za to ráda.

Začínala jsem s canicrossem, s naší aktuálně nejstarší fenkou Aimy, až jsem přecházela k rychlejším, k mladší Cordi a pak k poslední mojí huskounce Grace, což je zakladatelka naší chovné stanice. S tou jsem vyhrála mistrovství světa na běžkách ve švédském Östersundu.

Od huskounů jsem odešla a pořídila si fenku evropského saňového psa Cloudi, se kterou jsem běhala canicross a zúčastnila se mistrovství světa ve francouzském Plédranu, kde jsme skončily dvanácté. V minulé on-snow sezóně jsme začaly jezdit na běžkách a staly se mistry České republiky.

V minulé sezóně jsem také začala jezdit koloběžku, na které nás čekalo i mistrovství Evropy v německé Leipě, kterého se bohužel Cloudi nemohla zúčastnit. Tak jsem si půjčila fenku Máju od Marušky Ševelové, se kterou jsem si vyjela 4. místo v Evropě.

Ke Cloudi jsem si pořídila další štěně evropského saňového psa Falca, se kterým se plánujeme věnovat převážně koloběžce a běžkám, ale někdy i canicrossu.

V mushingu mě podporují moji přátelé, rodina, ale také naši sponzoři, jako ZeroDC a Kennels' Favourite (granule-eshop).

Mimo jiné se věnuji i atletice, která mě připravuje na canicross. Tahle sezóna bude poslední ve starších holkách, než přejdeme do juniorů, tak se pokusíme nasbírat co nejvíce úspěchů.

V nadcházející sezóně nás čeká mistrovství světa v canicrossu v německé Leipě. Tak držte palce.

 

18. ledna 2023